Ahoj
V sobotu vyrážíme na Šumavu an 1. Míli ADT. Přijedete se někdo podívat? Můžeme alespoň dát kus řeči.
1. Míle ADT Jedete někdo?
Re: 1. Míle ADT Jedete někdo?
Zadaří-li se v servisu tak tam budůůůůůůůůů 

-
- Own motorcycle: KTM 990 Adventure S
Doporučuji hotelový bazén a v restauraci luxusní zelňačku... 

-
- Own motorcycle: Triumph Trophy 1200
No hotel jsme tentokráte vynechali z finančních důvodů, ale snad se an zelňačku dostane. Ty nejedeš?Petr 11 wrote:Doporučuji hotelový bazén a v restauraci luxusní zelňačku...
Zelňačka mi tam ani jendou moc nešmakovala..ale ostatní věci to dohání 

-
Tak jak to vypadá s tou tvojí brzdou?
Bídně, včera jsem dorazil domů pozdě večer, dnes to bdue taky v 9 nejdříve. Takže jestli se na ni stihnu podívat tak zítra.A to je už stejne pozde. Ale klaplo nám ubytkov Č.Krumlově, tak pojedeme holt tam.
-
- Own motorcycle: KTM 990 Adventure S
300,- za nocleh se snídaní se mi nezdá tak mnoho...nene,nedorazím,jedeme na Moravu na Velikonoce za paňmaminkou na kachýnku s nádivkou a slivovičku...KTMatěj wrote:No hotel jsme tentokráte vynechali z finančních důvodů, ale snad se an zelňačku dostane. Ty nejedeš?Petr 11 wrote:Doporučuji hotelový bazén a v restauraci luxusní zelňačku...

-
A jé, to zase budete vypadat:-D Každopádně 300 není moc, ale když si vezmeš 600 za dva lidi a pak dvě noci, k tomu benzín na 700km... Naskáče to..Petr 11 wrote:300,- za nocleh se snídaní se mi nezdá tak mnoho...nene,nedorazím,jedeme na Moravu na Velikonoce za paňmaminkou na kachýnku s nádivkou a slivovičku...KTMatěj wrote:No hotel jsme tentokráte vynechali z finančních důvodů, ale snad se an zelňačku dostane. Ty nejedeš?Petr 11 wrote:Doporučuji hotelový bazén a v restauraci luxusní zelňačku...