a ještě něco.
kromě toho, že by 1 řádek = 1 cestopis
a že by kromě výběru zemí mohl každý vybrat jednu, stěžejní zem (pokud by chtěl) a to by se projevilo tak, že ve sloupci země by byly ty země vypsané a před nimi by byla malá ikonka, vlaječka té stěžejní země
tak kromě tohoto hezkého zdůraznění, nebo rozlišení jednotlivých cestopisů by bylo hezké, aby někde, třeba na začátku byl sloupec, kde by se objevila jiná malá ikonka (opět ve výšce max. výška řádku) a to ikonka některého serveru na kterém je hodně cestopisů, tedy Motorkari.cz | Motorama.cz | Motoreport.cz | Mototuristika.cz (možná ještě další). Pokud by byl cestopis na jiných stránkách, např. mých osobních, tak by se tam žádná ikonka neobjevila.
Toto by sloužilo k tomu, že pokud si někdo už přečte všechny cestopisy na motoramě, tak aby při prvním pohledu do seznamu viděl, že ten cestopis na motoramě už je a nemusel by na něj klikat.
A nebo i třeba k filtraci - např. vyfiltrovat všechny cestopisy, co jsou třeba na mototuristice.
2.další vylepšíní = pokaždé když by někdo na motoreport vkládal cestopis, musel by vyplnit formulář a jeho cestopis by se automaticky zařadil do seznamu.
3. zkusit nahávazat spolupráci s ostatními cestovatelskými servery, jestli by nevytáhli teď jednorázově z databáze seznam cestopisů a neposlali ho. že by se to mohlo "nalít" najednou. A údaje doplnit časem...
4.ideální by ale bylo, kdyby po navedení cestopisu na ty cestovatelské servery to tam bylo naprogramované tak (domluvit se s nimi), že by to automaticky poslalo info mail sem, na správce tohoto serveru (nebo nějakého admina/moderátora těch cestopisů) aby se tím ulehčila práce.
Já vím, bod 3 a 4 jsou asi sci-fi.
5. když někdo klikne na editaci, tak
a) pokud ten co to vložil, měla by se změna hned provést
b) pokud někdo jiný, mělo by se to objevit jako návrh adminovi a ten to potvrdit (nebo zamítnout)
6. pokud někdo bude vkládat cestopis a vloží URL odkaz, který už v cestopisech bude, mělo by to napsat upozornění a dát možnosti
a) nic nedělat
b) nahlásit adminovi, že "já jsem autorem cestopisu", žádost o převzetí a dát možnost editace
c) nahlásit adminovi, že je tam případně chyba (cestopis není můj, ale chtěl jsem to opravit)
7. zobrazení - možná by byla dobrá možnost dvojího zobrazení, kompeltní a jednoduché. V jednoduché by nebyla řada věcí, jako kdo to vložil, ale třeba jenom rok, nadpis a autor.
Jinak napadlo mě ještě pár věcí, ale tohle by mohlo pro začítek stačit