Ahoj. Představim se..
Jsem Petr a uplne novy clovek ve svete velkych motorek. Muj nick plyne z typu prvni a jediné vlastni motorky. Kdyz na to tak myslim, tak prvni byla Klasika alias Bogserka.. já ten svůj nick mam nalepeny od puvodniho majitele na plexi mého cerneho
BMW R1100 GS, tak proc ne
)
Prvni motorka do ktere jsem se zamiloval uz v 5 letech byla jawa 350/ typ 354 r.v. 1960 - klasicka kyvacka.
Zkušenosti s motorkama mam minimalni. vzdy se mi libili a nejakou jsem chtel, ale ze strany mych rodicu jsem se nesetkal s pochopením. Jak by ne, když měsíc po tom co jsem jezdil na jawě 53 - Mustang, jsem zkončil v brněnské úrazovce. Díky bohu se kolem me seběhl zkušeny perzonál a ja žiju bez větších následků
!
To mě bylo 16 let, tata prodal slibenou kyvku.. a o te doby jsem se snažil zapomenout.
Po vice jak 9letech jsem poznal jednoho fajn kluka, ktery jezdi takhle po dovolenych na sve 1150 a ja se opet nadchnul. Behem necelého měsice jsem si udelal papíry na velkou mašinu a jeste pred tím než jsem mel po zkouškach na me čekalo moje BMW r.v. 99 s plnou palbou, padacím ramem( diky bohu
) ) , k&n filtrem, Y svody a ladakem Leo Vince(super zvuk a slušnej krouťak už od nejspodnějšího spodku).
Od konce srpna do pulky listopadu jsem s tím po ČR nalítal asi 5,5 tis a bylo by víc, kdybych nemusel kvůli nesmyslnemu skákani se čtvrttunovou mašinou repasovat zadní tlumič..
Petr tady zmińoval že toužil po CB 500. Me osobne se take moc libi. Všeobecně pro naháče mám slabost a měl jsem stěstí, že jsem s CB 500 mohl odjezdit celou autoškolu s fajn intruktorem co, me nechal vzít pořádne za plyn. Nejede to, nebrzdi to a do naklonů se to musi přemlouvat...
Nechci nikoho uražet, ale co jsem se projel na géesu, tak mam jako fůra jinejch lidi laťku podstatně víš.
Teď už se pomalu připravuji na svůj prvni mototrip. Tzn. obout nove pneu, nandat topcase, ktery uz je na ceste, pořídit tankvak, lodni pytel a take nezbytné outdoorové vybaveni jako stan a spacak - nj jsem úplnej :mrgreen
Se svým BMW začínám psát novou kapitolu svého života, tak mi při tom prosím držte palce, tak jako já všem ostatnim motorkářům. Doufám že se brzy všichni sejdem na nějakém tom srazu.